CASSA participa en la Festa del Medi Ambient de Subirats

CASSA participa en la Festa del Medi Ambient de Subirats

La jornada, que tindrà lloc diumenge 21 de maig, comptarà amb jocs i tallers infantils relacionats amb l’aigua organitzats per CASSA

El proper diumenge, 21 de maig, l’Ajuntament de Subirats celebrarà la Festa del Medi Ambient, que comptarà amb la col·laboració de CASSA. La jornada festiva, que començarà a les 10:30h del matí a Lavern, comptarà amb una fira de productes artesans i ecològics, jocs i activitats per a totes les edats, un mercat de segona mà i d’intercanvi i amb una passejada popular, entre d’altres iniciatives. A més, CASSA organitzarà diversos jocs i tallers infantils relacionats amb l’aigua. Aquestes activitats estan relacionades amb el cicle integral i amb el bon ús de l’aigua i pretenen conscienciar sobre la seva importància per a la sostenibilitat i el medi ambient.

Els petits i petites de Subirats podran gaudir dels Jocs de l’Aigua: una gimcana on els participants hauran de superar diverses proves, com ara transvasar aigua, fer barreges, fer diana o pescar, entre d’altres. D’altra banda, s’explicarà el cicle integral de l’aigua i el perill que correm si no s’utilitza adequadament i es donaran pautes per fer-ne un bon ús, mitjançant la lectura d’un conte adequat per a totes les edats. A més, els nens i nenes podran crear música a través d’aigua, cantar cançons i fer gotes d’aigua amb plastilina per decorar els llapis de l’escola.

La iniciativa s’emmarca en l’aposta per la divulgació mediambiental de CASSA i està alineada amb d’altres activitats que porta a terme al municipi, com ara el programa educatiu EDUCASSA.