Puigdàlber renova a CASSA el contracte de servei d’aigua potable

Puigdàlber renova a CASSA el contracte de servei d’aigua potable

CASSA consolida la seva presència al Penedès, on és present a 8 municipis realitzant tasques relacionades amb el cicle de l’aigua

L’Ajuntament de Puigdàlber ha renovat a CASSA el contracte de gestió del servei municipal d’aigua per 5 anys, fins l’any 2022. La signatura de l’acord ha estat rubricada per l’alcalde del municipi, David Masdeu, i el director general de CASSA, Joan Cristià, al consistori.

En els propers 5 anys, CASSA invertirà 9.000 euros per tal de sectoritzar la xarxa d’aigua del nucli del municipi i, d’aquesta manera, augmentar el rendiment de la mateixa i minimitzar les incidències en cas d’interrupcions en el subministrament. CASSA està present a Puigdàlber des de l’any 2001, quan va guanyar el contracte de gestió del servei d’aigües.

Amb aquesta renovació, CASSA consolida la seva presència al Penedès, on és present en altres 7 municipis: el Pla del Penedès, Subirats, Santa Fe del Penedès, Avinyonet del Penedès, Sant Martí Sarroca, Castellví de la Marca i Santa Oliva.

L’atenció als veïns i veïnes de Puigdàlber

L’atenció presencial de CASSA als veïns i veïnes de Puigdàlber es realitza tots els dilluns, entre les 11:30 i les 12:30 hores, a les dependències municipals. L’atenció comercial telefònica (93 748 64 14) es realitza tots els feiners de 8 a 18h. També disposa d’un telèfon d’avaries i reclamacions 24 hores, el 900 87 85 83, i d’un perfil de Twitter, @GrupCASSA, on s’informa de les principals avaries i es dóna resposta a les inquietuds i consultes dels usuaris.