SOCADE supera les auditories de seguiment de les normes ISO 9001 i 14001

SOCADE supera les auditories de seguiment de les normes ISO 9001 i 14001

L’enginyeria del Grup CASSA renova la seva aposta per la qualitat i el medi ambient

L’enginyeria del Grup CASSA, SOCADE, ha superat les auditories de seguiment de les certificacions que acrediten la seva gestió sota criteris de qualitat i de medi ambient. En concret, es tracta de la norma internacional ISO 9001, de qualitat, i ISO 14001, de medi ambient.

SGS ICS Ibérica s’ha encarregat de portar a terme l’auditoria externa basada en els processos que porta a terme SOCADE, concloent que l’enginyeria del Grup CASSA compta amb un sistema de gestió que inclou els requisits de les dues normes.

Sempre hem tingut el compromís de desenvolupar les nostres activitats establint com a principis essencials la protecció del medi ambient i la recerca de la millora contínua pel que fa a la qualitat dels nostres processos“, afirma Vicenç Turu, gerent de SOCADE. Per aconseguir aquests objectius, SOCADE compta amb un model de gestió únic que integra aquests principis i que, sota la direcció general i alineat amb el sistema integrat de gestió del Grup CASSA, abasta totes les àrees i departaments de l’enginyeria.