CASSA millora la xarxa contra incendis dels polígons industrials de Santa Oliva

CASSA millora la xarxa contra incendis dels polígons industrials de Santa Oliva

Les obres de millora s’allargaran fins a finals de juny

CASSA està portant a terme, en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Oliva, la renovació de la xarxa d’aigua contra incendis dels polígons industrials del municipi. Les obres, que van començar a mitjans de març, s’han dividit en tres fases, que s’allargaran fins a finals del mes de juny. Els treballs, que compten amb una inversió de més de 175.000 euros, permetran la interconnexió de les xarxes d’aigua dels polígons Molí d’en Serra i Torrent de Lluch i dotaran les dues zones industrials d’una major seguretat en cas d’incendi.

En aquesta primera fase de les obres, CASSA està instal·lant una nova conducció de més de 600 metres de polietilè, amb l’objectiu d’augmentar el cabal subministrat a les xarxes d’aigua dels dos polígons. Durant el mes d’abril es portarà a terme la interconnexió de les dues xarxes, que permetrà augmentar el cabal a la zona de Torrent de Lluch. Aquests treballs inclouran, també, la instal·lació d’una nova canonada de 400 metres. L’última fase de les obres, que es preveu finalitzar a finals de juny, se centrarà en la renovació total de la xarxa d’aigua del polígon Molí d’en Serra, amb la instal·lació de més de 1.500 metres de conduccions, una nova xarxa d’hidrants i altres elements hidràulics que permetran una òptima maniobrabilitat de la xarxa d’aigua.

Aquestes obres s’emmarquen en el pla global de millora de la xarxa d’aigua de Santa Oliva. L’any 2016, CASSA va finalitzar el pla d’inversions 2012-2016, que va permetre la renovació de la xarxa municipal amb noves conduccions més eficients i la instal·lació d’una nova bomba al pou 2 IDIADA. La inversió d’aquest pla va ascendir a més de 561.000 euros.

CASSA gestiona el servei municipal d’aigües de Santa Oliva des de l’any 2006. A la zona del Penedès, CASSA està també present als municipis de Sant Martí Sarroca, Subirats, Santa Fe del Penedès, Puigdàlber, Avinyonet del Penedès, Pla del Penedès i Castellví de la Marca.

L’atenció presencial de CASSA a Santa Oliva es porta a terme tots els dimarts, de 9 a 12h, al consultori mèdic. I també, de manera alterna, els dimarts, de 12:30 a 14h al Centre Cívic Les Pedreres o al Centre Cívic Sant Jordi. L’atenció comercial telefònica (93 748 64 14) es realitza tots els feiners de 8 a 18h. També disposa d’un telèfon d’avaries i reclamacions 24 hores, el 900 87 85 83, i d’un perfil de Twitter, @GrupCASSA, on s’informa de les principals avaries i es dóna resposta a les inquietuds i consultes dels usuaris.