CASSA participa en la Festa del Medi Ambient 2018 de Subirats

CASSA participa en la Festa del Medi Ambient 2018 de Subirats

La jornada, que tindrà lloc aquest diumenge 13 de maig, comptarà amb jocs i tallers infantils relacionats amb l’aigua organitzats per CASSA

El proper diumenge, 13 de maig, l’Ajuntament de Subirats celebra la Festa del Medi Ambient, que comptarà amb la col·laboració de CASSA. La jornada festiva, que començarà a les 10:30h del matí a Lavern, comptarà amb una fira de productes artesans i ecològics, jocs i activitats per a totes les edats, un mercat de segona mà i d’intercanvi i amb una passejada popular, entre d’altres iniciatives. A més, CASSA organitzarà diversos jocs i tallers infantils relacionats amb l’aigua. Aquestes activitats estan relacionades amb el cicle integral i amb el bon ús de l’aigua i pretenen conscienciar sobre la seva importància per a la sostenibilitat i el medi ambient.

Els petits i petites de Subirats podran gaudir dels experiments de CASSA: a través de diferents pràctiques, podran comprovar la diferència de densitat de l’aigua dolça i salada, la permeabilitat de diferents tipus de terres i la descomposició del color. També podran comprovar que, a més de ser un element imprescindible per la vida, l’aigua també ens serveix per fer cultura: en aquest cas, farem música amb l’aigua. A més, els nens i nenes podran fer gotes d’aigua amb plastilina per decorar els llapis de l’escola.

La iniciativa s’emmarca en l’aposta per la divulgació mediambiental de CASSA i està alineada amb d’altres activitats que porta a terme al municipi, com ara el programa educatiu EDUCASSA.