CASSA renova la xarxa d’aigua dels carrers Mas Morer i Francesc Macià de Puigdàlber

CASSA renova la xarxa d’aigua dels carrers Mas Morer i Francesc Macià de Puigdàlber

Els treballs de millora compten amb una inversió de més de 37.700 euros

CASSA està realitzant obres de renovació de la xarxa d’aigua de Puigdàlber. En concret, la companyia d’aigües està treballant en la renovació de les conduccions d’aigua potable dels carrers Mas Morer i de Francesc Macià, a més de la instal·lació de nous elements hidràulics i la sectorització de la xarxa. Els treballs, que s’allargaran fins a principis del mes de març, renovaran 210 metres de xarxa d’aigua del nucli de la població, permetent una major eficiència del servei d’aigües i la minimització d’incidències en cas d’interrupcions en el subministrament.

Les actuacions, que comporten una inversió de 37.785 euros, s’emmarquen en la política de CASSA i l’Ajuntament de Puigdàlber d’apostar per la millora contínua de les instal·lacions per tal de garantir un servei millor i més eficient als ciutadans.

CASSA està present a Puigdàlber des de l’any 2001. CASSA té una important presència al Penedès, on és present en altres 7 municipis: el Pla del Penedès, Subirats, Santa Fe del Penedès, Avinyonet del Penedès, Sant Martí Sarroca, Castellví de la Marca i Santa Oliva.

L’atenció presencial de CASSA als veïns i veïnes de Puigdàlber es realitza tots els dilluns, entre les 11:30 i les 12:30 hores, a les dependències municipals. L’atenció comercial telefònica (93 748 64 14) es realitza tots els feiners de 8 a 18h. També disposa d’un telèfon d’avaries i reclamacions 24 hores, el 900 87 85 83, i d’un perfil de Twitter, @GrupCASSA, on s’informa de les principals avaries i es dóna resposta a les inquietuds i consultes dels usuaris.