CASSA sorteja 6 iPad entre els clients amb Factura sense Paper

CASSA sorteja 6 iPad entre els clients amb Factura sense Paper

Més de 2.500 clients s’han acollit des d’octubre a la modalitat de Factura sense Paper, més sostenible i segura, participant en el sorteig de 6 iPad

Aquest matí s’ha portat a terme davant Notari el sorteig dels 6 iPad entre els clients del Grup CASSA que, des del passat mes d’octubre, s’han acollit de manera gratuïta a la modalitat de Factura sense Paper, una nova funcionalitat de la companyia que permet als clients accedir a un espai privat on-line on, a més de consultar i descarregar la factura de l’aigua, tenen accés al seu històric de consum i a molta més informació sobre el seu servei.

Tal com s’indicava a les bases del concurs, s’han escollit 6 guanyadors: 3 clients d’Aigües Sabadell i 3 més de CASSA. Els afortunats han estat:

  • Eugenio Pastor Cebolla, de Sabadell
  • Silvia Mestres Salvadó, de Sabadell
  • Mª Pilar Larramona Carrera, de Sabadell
  • Joan Homs Bosch, de Santa Eulàlia de Riuprimer
  • Juan Riera Font, de Palau-solità i Plegamans
  • Sandra Fernández Boix, de Santa Perpètua de Mogoda

 

La campanya de foment de la Factura sense Paper, que va iniciar-se a principis d’octubre, té com a objectiu avançar en l’aposta per les noves tecnologies i el foment de la sostenibilitat, dos valors que formen part de l’ADN de la companyia. Els avantatges de la Factura sense Paper, a més de ser d’ambientals (s’evita el consum de paper i tinta), també ofereixen més comoditats als clients: s’elimina el risc de perdre les factures a través del correu tradicional, disposició de l’històric de rebuts de l’aigua de forma on-line, accés a dades complementàries del contracte del client a través del site privat, entre d’altres. Tots aquells clients que així ho vulguin, poden acollir-se a aquesta modalitat. Tramitar l’alta, totalment gratuïta, és molt senzill i ràpid: només cal entrar a www.cassa.es i accedir al Portal del Client. No es triga més de 2 minuts.