Comencen les activitats de l’EDUCASSA dirigides als nens i nenes d’entre 3 i 9 anys

Comencen les activitats de l’EDUCASSA dirigides als nens i nenes d’entre 3 i 9 anys

Després de les visites a la depuradora per part dels estudiants d’entre 10 i 14 anys, que van tenir lloc els mesos d’octubre, novembre i desembre,
CASSA posa en marxa aquesta setmana nous tallers pedagògics

 Les activitats tenen lloc a les mateixes escoles 

CASSA posa en marxa aquesta setmana les activitats educatives del seu programa EDUCASSA dirigides als i lesestudiants d’entre 3 i 9 anys, que s’allargaran des d’aquesta setmana i fins a mitjans del mes de maig.

On és l’aigua i Dins l’aigua són les propostes per als estudiants de 3 a 5 anys i de 6 a 9 anys respectivament. La primera pretén ser una activitat experimental i lúdica que descobreix als nens i nenes els diferents llocs on podem trobar l’aigua a la natura i la importància que aquesta té per a la vida quotidiana. S’introdueixen les propietats físiques i organolèptiques de l’aigua i es fomenten bones pràctiques en relació al consum.

La segona, se centra en el servei de subministrament d’aigua potable com el que realitza CASSA. Consta d’un joc de simulació col·lectiu per part dels alumnes sobre l’aigua i la seva gestió, distingint-ne les fases i qualitat i remarcant la importància de la preservació del recurs.

Les dues activitats es porten als centres educatius.

Les noves activitats se sumen a la visita a la depuradora dels estudiants d’entre 10 i 14 anys  
Els passats mesos d’octubre, novembre i desembre, més de 2.600 estudiants d’entre 10 i 14 anys van participar a l’activitat de l’EDUCASSA consistent en la visita a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Sabadell Riu Ripoll, on van conèixer com es depuren les aigües residuals abans de tornar-les al riu i van experimentar el procés en el “Laboratori d’EDUCASSA”.

La participació prevista per a aquest curs escolar 2018-19, en el conjunt de les tres activitats, és de més de 8.000 alumnes de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Sant Quirze del Vallès.