CASSA premia els millors dibuixos sobre l’aigua dels estudiants de Parets del Vallès

CASSA premia els millors dibuixos sobre l’aigua dels estudiants de Parets del Vallès

El Concurs de Dibuix, que arriba a la seva 21a edició al municipi, s’emmarca en el programa educatiu EDUCASSA

Aquest dijous, 15 de febrer (17:30h, Can Rajoler), CASSA organitza el seu acte de lliurament de premis del seu Concurs de Dibuix. Es tracta de la 21a edició del certamen al municipi, que premia les millors obres sobre l’aigua i el medi ambient presentades pels estudiants de Parets del Vallès. Enguany, hi han participat una cinquantena d’escoles dels municipis de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Sant Quirze del Vallès. El Concurs de Dibuix CASSA és una de les iniciatives de conscienciació mediambiental més arrelades en els municipis vallesans on CASSA gestiona el servei municipal d’aigües i que, des de fa 31 anys, es convoca en el marc del programa educatiu de la companyia d’aigües: l’EDUCASSA. En concret, el Concurs de Dibuix posa el punt i final a l’activitat ‘El recorregut de l’aigua: des del lavabo fins al riu’ que la Fundació CASSA ofereix als estudiants d’entre 10 i 14 anys. En aquesta activitat, que es porta a terme a l’EDAR del Riu Ripoll, els alumnes coneixen el procés de depuració de les aigües i fan una simulació del procés a petita escala en el Laboratori d’EDUCASSA.

Aquest curs escolar, el jurat del Concurs de Dibuix ha estat format per Montserrat Senserrich, pintora;  Engràcia Torrella, directora del Museu d’Art de Sabadell; Ricard Calvo, pintor i membre de l’Acadèmia de Belles Arts; i Carles Cascón, periodista especialitzat en cultura.

Els primers premis guanyaran una bicicleta i, els segons, un patinet. Els accèssits s’emportaran uns altaveus bluetooth. Les escoles dels principals premiats rebran també un val per a material escolar. I tots els finalistes, un detall sorpresa. Els guanyadors del concurs a Parets han estat:

 

NOM I COGNOM EDAT CENTRE EDUCATIU PREMI
ARNAU MERINO 12 ANYS ACESCO 1r PREMI
ALEX ROJO 11 ANYS POMPEU FABRA 2n PREMI
INÉS LÓPEZ 12 ANYS ACESCO ACCÈSSIT
CARLOTA BRAVO 12 ANYS ACESCO ACCÈSSIT
PAU DELGADO 12 ANYS ACESCO ACCÈSSIT