El Grup CASSA exposa a Municipàlia la seva aposta per la gestió intel·ligent dels serveis d’aigües

El Grup CASSA exposa a Municipàlia la seva aposta per la gestió intel·ligent dels serveis d’aigües

Aquesta setmana, el Grup CASSA ha estat present al Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals -Municipàlia- que ha acollit la ciutat de Lleida, on ha exposat les seves solucions intel·ligents de gestió de serveis d’aigua com la que ja funciona a la ciutat de Sabadell. El SIGEA (Sistema Intel·ligent de Gestió d’Aigües) de CASSA permet als ciutadans de Sabadell tenir accés a tota la informació sobre el subministrament (característiques de l’aigua que rep a casa seva, avaries, obres de millora de la xarxa programades, etc.), ja sigui a través de la pàgina web –www.cassa.es-, SMS al mòbil o Twitter -@AiguesSabadell- i fer gestions còmodament de manera on-line. A més, facilita i optimitza la gestió del servei per part dels tècnics i operaris de la companyia.

En el marc de la fira, el Grup CASSA ha organitzat dues ponències per presentar la seva aposta per les solucions intel·ligents en la gestió de l’aigua als alcaldes i tècnics municipals presents. Vicenç Turu, Gerent de la filial d’enginyeria SOCADE i Director de l’àrea d’Enginyeria i Obres de CASSA, va explicar el funcionament del SIGEA i ho va exemplificar amb la recent posada en marxa del sistema al municipi lleidatà de Torrefarrera. Per altra banda, Francesc Roca, Director de l’àrea Tècnica d’Innovació i Noves Tecnologies de CASSA, va exposar l’estudi realitzat per optimitzar la gestió del Parc de Comptadors, basant-se en les dades de consum.

Durant aquests dies, nombrosos alcaldes i representants municipals han visitat l’estand de CASSA a Municipàlia. És destacable la presència de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, que van poder conèixer de primera mà els serveis que ofereix la companyia sabadellenca. Per part de CASSA, han estat presents a la fira lleidatana el president del Consell d’Administració, Enric Blasco, el Director General, Juan Vicente Ivorra, i el Director General Adjunt, Carles Casas, entre d’altres directius.

Segons xifres de Fira de Lleida, la 17a edició de Municipàlia es consolida com el saló d’equipaments i serveis municipals líder a l’Estat, amb la presència de 325 expositors i una superfície de gairebé 17.000 metres quadrats.

FOTO 2 (CASSA municipalia) FOTO 1 (CASSA Municipalia)