L’Ajuntament d’Organyà (Lleida) adjudica el servei d’aigües a CASSA

L’Ajuntament d’Organyà (Lleida) adjudica el servei d’aigües a CASSA

L’Ajuntament d’Organyà ha adjudicat la gestió del servei d’abastament d’aigua potable del municipi a CASSA, que ha obtingut la millor puntuació d’entre les ofertes presentades. El contracte va ser signat a l’Ajuntament d’Organyà per l’alcalde, Antoni Fiol, i el director general adjunt del Grup CASSA, Carles Casas.

Amb el contracte d’Organyà, municipi ubicat a la comarca de l’Alt Urgell, CASSA consolida la seva presència a la zona nord de Lleida, on ja porta a terme la gestió del servei d’aigües d’altres municipis com ara Oliana, Montferrer i Castellbó, Montellà i Martinet i El Pont de Bar. Igualment, CASSA té una forta presència en la zona, on ha realitzat treballs d’enginyeria de les xarxes d’aigua potable de més de quinze municipis de la comarca.

Sobre el Grup CASSA
El Grup empresarial CASSA està present en la promoció, el disseny, la construcció i la gestió d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el medi ambient, centrades especialment en el cicle integral de l’aigua.

Gestiona en l’actualitat el servei d’aigua de més de 50 municipis de Catalunya i l’Aragó, ha construït i explota 4 plantes dessaladores d’aigua de mar als arxipèlags de Canàries i Cap Verd i 9 estacions depuradores d’aigües residuals, juntament amb diversos negocis com la reutilització d’aigua regenerada, la producció i distribució d’energia elèctrica i la distribució de calor a través de biomassa.

Amb Organyà, el Grup CASSA gestiona l’aigua potable de 27 municipis de la demarcació de Lleida.
Com a resultat de les concessions atorgades, el Grup CASSA és el segon operador en serveis d’aigua potable a Catalunya.