Jana Méndez, de l’escola Palau, guanya el 20è Concurs de Dibuix CASSA a Palau-solità i Plegamans

Jana Méndez, de l’escola Palau, guanya el 20è Concurs de Dibuix CASSA a Palau-solità i Plegamans

Jana Méndez, de l’escola Palau, guanya

CASSA premia els millors dibuixos sobre l’aigua dels estudiants de
Palau-solità i Plegamans en un acte dilluns 2 de març a la tarda

El Concurs de Dibuix, que arriba a la seva 20a edició al municipi, s’emmarca en el programa educatiu EDUCASSA

Aquest proper dilluns, 2 de març (18 h, Can Cortès), CASSA celebrarà l’acte de lliurament de premis del seu Concurs de Dibuix. Es tracta de la 20a edició del certamen a Palau-solità i Plegamans, que premia les millors obres sobre l’aigua i el medi ambient presentades pels estudiants del municipi. Jana Méndez, de l’escola Palau, rebrà el primer premi.

Enguany han participat al Concurs de Dibuix una cinquantena d’escoles dels municipis de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Sant Quirze del Vallès. El Concurs de Dibuix CASSA és una de les iniciatives de conscienciació mediambiental més arrelades en els municipis vallesans on CASSA gestiona el servei municipal d’aigües i que, des de fa 33 anys, es convoca en el marc del programa educatiu de la companyia d’aigües: l’EDUCASSA. En concret, el Concurs de Dibuix posa el punt i final a l’activitat ‘El recorregut de l’aigua: des del lavabo fins al riu’ que CASSA ofereix als i les estudiants d’entre 10 i 14 anys. En aquesta activitat, que es porta a terme a l’EDAR del Riu Ripoll, els alumnes coneixen el procés de depuració de les aigües i fan una simulació del procés a petita escala en el Laboratori d’EDUCASSA.

Aquest curs escolar el jurat del Concurs de Dibuix ha estat format per Montserrat Senserrich, ceramista i pintora de l’Acadèmia de Belles Arts; Engràcia Torrella, directora del Museu d’Art de Sabadell; Chari Muñoz, pintora; i Marc Sabater, periodista especialitzat en cultura.

El primer premi guanya una bicicleta i, els segon, una càmera instantània. Els accèssits s’emportaran uns altaveus bluetooth. L’escola on pertany el primer premi rebrà també un val per a material escolar. I tots els finalistes, un detall sorpresa. Els premiats del concurs a Palau han estat: