Construcció

Descarrega el PDF d'aquest servei aquí:
El Grup CASSA realitza obres hidràuliques des d'una perspectiva del funcionament de la instal · lació amb el màxim rendiment i eficàcia que els més de 60 anys d'experiència com a gestors de serveis d'aigua permeten aplicar al projecte, el disseny i a l'execució eficient d'aquestes obres.

Amb un equip tècnic qualificat i multidisciplinar i una estructura àgil i polivalent adaptable a cada situació, el Grup CASSA ofereix tot un ampli ventall en obres relacionades amb el cicle de l'aigua:
- Canalitzacions de subministrament, d'aigua reg i de sanejament en entorn urbà i rural
- Construcció i remodelació d'estacions de tractament d'aigua potable (ETAP), plantes de tractament d'aigües residuals (EDAR) i instal·lacions per a dessalinització d'aigua de mar (IDAM)
- Construcció d'edificis de serveis
- Construcció de dipòsits
- Sistemes d'aigua regenerada

En tots els projectes en què intervé, el Grup CASSA aporta un valor afegit basat en la qualitat, la visió integral, la seguretat i la protecció del medi ambient.

"Principals referències"

CASSA realitza de manera continuada actuacions de millora de les infraestructures i de construcció de plantes de tractament i dipòsits en els més de 60 municipis on gestiona el servei d'aigua potable.

A més, la filial especialitzada en obres, CAEX, executa obres relacionades amb el cicle integral de l'aigua per tot el territori.