Noa Rodrigo, de l’escola ACESCO, guanya el 22è Concurs de Dibuix CASSA a Parets

Noa Rodrigo, de l’escola ACESCO, guanya el 22è Concurs de Dibuix CASSA a Parets

CASSA premia els millors dibuixos sobre l’aigua dels estudiants de Parets del Vallès en un acte dimecres a la tarda

 El Concurs de Dibuix, que arriba a la seva 22a edició al municipi, s’emmarca en el programa educatiu EDUCASSA

Aquest dimecres, 20 de febrer (17:30h, La Cooperativa), CASSA celebrarà l’acte de lliurament de premis del seu Concurs de Dibuix. Es tracta de la 22a edició del certamen a Parets del Vallès, que premia les millors obres sobre l’aigua i el medi ambient presentades pels estudiants del municipi. Noa Rodrigo, de l’escola ACESCO, rebrà el primer premi.

Enguany han participat al Concurs de Dibuix una cinquantena d’escoles dels municipis de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Sant Quirze del Vallès. El Concurs de Dibuix CASSA és una de les iniciatives de conscienciació mediambiental més arrelades en els municipis vallesans on CASSA gestiona el servei municipal d’aigües i que, des de fa 32 anys, es convoca en el marc del programa educatiu de la companyia d’aigües: l’EDUCASSA. En concret, el Concurs de Dibuix posa el punt i final a l’activitat ‘El recorregut de l’aigua: des del lavabo fins al riu’ que la Fundació CASSA ofereix als estudiants d’entre 10 i 14 anys. En aquesta activitat, que es porta a terme a l’EDAR del Riu Ripoll, els alumnes coneixen el procés de depuració de les aigües i fan una simulació del procés a petita escala en el Laboratori d’EDUCASSA.

Aquest curs escolar, el jurat del Concurs de Dibuix ha estat format per Ricard Calvo, pintor i membre de l’Acadèmia de Belles Arts; Engràcia Torrella, directora del Museu d’Art de Sabadell; Chari Muñoz, pintora; i Marc Sabater, periodista especialitzat en cultura.

 El primer premi guanya una bicicleta i, els segon, un patinet. Els accèssits s’emportaran uns altaveus bluetooth. L’escola on pertany el primer premi rebrà també un val per a material escolar. I tots els finalistes, un detall sorpresa. Els premiats del concurs a Parets han estat:

 

NOM I COGNOM EDAT CENTRE EDUCATIU PREMI
NOA RODRIGO 12 ANYS ACESCO 1r PREMI
GIORGINA RUIZ 12 ANYS ACESCO 2n PREMI
MARINA ALEJANDRA FERNÁNDEZ 11 ANYS POMPEU FABRA ACCÈSSIT
PAULA MESTRES 11 ANYS POMPEU FABRA ACCÈSSIT
SUSANA MONTES 11 ANYS POMPEU FABRA ACCÈSSIT