Santa Eulàlia de Riuprimer renova a CASSA el contracte del servei d’aigua potable

Santa Eulàlia de Riuprimer renova a CASSA el contracte del servei d’aigua potable

CASSA consolida la seva presència a Osona, on gestiona el servei d’aigües de 4 municipis. La companyia és present en 19 municipis de la demarcació de Barcelona

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer ha renovat a CASSA el contracte de gestió del servei municipal d’aigua per a 5 anys, fins l’any 2023. La signatura de l’acord ha estat rubricada per l’alcalde del municipi, Àngel Torres, i el gerent de Concessions de la companyia d’aigües a la demarcació de Barcelona, Josep Maria Manyosa.

En els propers 5 anys, CASSA invertirà pràcticament 102.000 euros per modernitzar la xarxa d’aigües del municipi. En concret, la companyia substituirà les conduccions d’aigua de la zona de Can Tió i Can Talerno (un tram que concentra força avaries) i també la canalització actual del Camí de la Riera de Muntanyola. Aquesta actuació, a més, permetrà fer arribar l’aigua a la font situada a aquest camí.

CASSA està present a Santa Eulàlia de Riuprimer des de l’any 2003, quan es va adjudicar el contracte de gestió del servei d’aigües. Amb aquesta renovació, CASSA consolida la seva presència a la comarca d’Osona, on és present també a Perafita, Sant Martí d’Albars i Tavèrnoles. A la demarcació de Barcelona, el Grup CASSA gestiona el servei d’aigües de 19 municipis.

L’atenció als veïns i veïnes de Santa Eulàlia de Riuprimer

L’atenció comercial de CASSA als veïns i veïnes de Santa Eulàlia de Riuprimer es realitza telefònicament  (93 748 64 14) tots els feiners de 8 a 18h. També disposa d’un telèfon gratuït d’avaries i reclamacions 24 hores, el 900 87 85 83, i d’un perfil de Twitter, @GrupCASSA, on s’informa de les principals avaries i es dóna resposta a les inquietuds i consultes dels usuaris. A https://www.cassa.es/municipi/santa-eulalia-de-riuprimer els veïns i veïnes poden consultar les tarifes vigents al municipi, la carta de compromís i accedir a la informació relacionada amb la qualitat de l’aigua al municipi, com ara les analítiques publicades a la web del SINAC i la duresa de l’aigua.