Sílvia Martí, de l’escola Onze de Setembre, guanya el 16è Concurs de Dibuix CASSA a Sant Quirze

Sílvia Martí, de l’escola Onze de Setembre, guanya el 16è Concurs de Dibuix CASSA a Sant Quirze

CASSA premia els millors dibuixos sobre l’aigua dels estudiants de Sant Quirze del Vallès en un acte dilluns 25 a la tarda

El Concurs de Dibuix, que arriba a la seva 16a edició al municipi, s’emmarca en el programa educatiu EDUCASSA

Aquest dilluns, 25 de febrer (18 h, a la Masia de Can Barra), CASSA celebrarà l’acte de lliurament de premis del seu Concurs de Dibuix. Es tracta de la 16a edició del certamen a Sant Quirze del Vallès, que premia les millors obres sobre l’aigua i el medi ambient presentades pels estudiants del municipi. Sílvia Martí, de l’escola Onze de Setembre, rebrà el primer premi.

Enguany han participat al Concurs de Dibuix una cinquantena d’escoles dels municipis de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Sant Quirze del Vallès. El Concurs de Dibuix CASSA és una de les iniciatives de conscienciació mediambiental més arrelades en els municipis vallesans on CASSA gestiona el servei municipal d’aigües i que, des de fa 32 anys, es convoca en el marc del programa educatiu de la companyia d’aigües: l’EDUCASSA. En concret, el Concurs de Dibuix posa el punt i final a l’activitat ‘El recorregut de l’aigua: des del lavabo fins al riu’ que la Fundació CASSA ofereix als estudiants d’entre 10 i 14 anys. En aquesta activitat, que es porta a terme a l’EDAR del Riu Ripoll, els alumnes coneixen el procés de depuració de les aigües i fan una simulació del procés a petita escala en el Laboratori d’EDUCASSA.

Aquest curs escolar, el jurat del Concurs de Dibuix ha estat format per Ricard Calvo, pintor i membre de l’Acadèmia de Belles Arts; Engràcia Torrella, directora del Museu d’Art de Sabadell; Chari Muñoz, pintora; i Marc Sabater, periodista especialitzat en cultura.

El primer premi guanya una bicicleta i, els segon, un patinet. Els accèssits s’emportaran uns altaveus bluetooth. L’escola on pertany el primer premi rebrà també un val per a material escolar. I tots els finalistes, un detall sorpresa. Els premiats del concurs a Parets han estat:

SILVIA MARTÍ, 10 ANYS, ONZE DE SETEMBRE (1r PREMI)
ARIADNA PUCHOL, 11 ANYS, LOLA ANGLADA (2n PREMI)
LAIA CLUA, 10 ANYS, PURIFICACIÓ SALAS (ACCÈSSIT)
LAIA PAU, 10 ANYS, ONZE DE SETEMBRE (ACCÈSSIT)
VALÈRIA CARVAJAL, 10 ANYS, ONZE DE SETEMBRE (ACCÈSSIT)