Una exposició de CASSA apropa el servei d’aigües als veïns i veïnes de Santa Perpètua

Una exposició de CASSA apropa el servei d’aigües als veïns i veïnes de Santa Perpètua

Aquesta setmana es pot visitar a la biblioteca municipal i, a partir de la setmana que ve, itinerarà per diversos equipaments del municipi

Aquests dies, els i les usuàries de la biblioteca Josep Jardí de Santa Perpètua de Mogoda poden conèixer els seus drets com a clients del servei d’aigües en una nova mostra itinerant. Es tracta d’una acció impulsada per CASSA que té com a objectiu apropar el servei d’aigües a la ciutadania.

L’exposició consta de diversos plafons que recullen les bonificacions socials disponibles destinades a les persones més vulnerables i totes les vies de comunicació amb la ciutadania (servei d’alertes SMS, telèfon, web, Twitter i horaris). També es resolen els principals dubtes que té la ciutadania en relació al servei d’aigües.

Aquesta acció se suma a d’altres que CASSA està portant a terme per fomentar la proximitat amb la ciutadania, com ara les reunions i trobades amb veïns i veïnes, la visita a les instal·lacions del servei d’aigües per part dels estudiants de l’escola d’adults o el programa educatiu EDUCASSA, que acosta el cicle integral de l’aigua als nens i nenes d’entre 3 i 14 anys de Santa Perpètua de Mogoda.

L’exposició de CASSA, que la passada setmana es va poder veure al mercat municipal, es podrà visitar també, a partir de la setmana vinent, al pavelló, l’escola de música i els centres cívics.